Termeer Campers

Auto ombouwen tot camper

Wilt u uw auto ombouwen tot camper? Heeft u interesse voor het auto ombouwen tot camper? Wij van Termeer Campers begrijpen helemaal wat u bedoelt! Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met ombouw van campers en bedrijfswagens.

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Auto ombouwen tot camper door Termeer Campers

Termeer Campers is dé specialist in de bouw en verkoop van compacte buscampers en alle benodigde inbouwmaterialen. Wij kunnen u dus compleet ontzorgen als het op auto ombouwen tot camper aankomt en bieden u een volledige ingerichte camper. Ook kunnen we u adviseren en assisteren bij het auto ombouwen tot camper als u dat zelf uit wilt voeren; de keuze is helemaal aan u. Door de lage wegenbelasting, beperkte afmetingen en prettige rijeigenschappen is een auto ombouwen tot camper een uitstekend plan. Uw vakanties gaan er opeens heel anders uitzien en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Waarom wij?

Auto ombouwen tot camper met nieuwste technieken

Om onze klanten te verzekeren van de meest perfecte manier van auto ombouwen tot camper, maken wij gebruik van de nieuwste ideeën, een moderne uitrusting en technische innovaties. In ons aanbod vindt u nieuwe campers en camper occasions in verschillende modellen. Daarbij noemen wij graag dat u bij Termeer Campers altijd scherpe prijzen ontvangt. Bent u ervan overtuigd dat u een auto wilt ombouwen tot camper, dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Giessen, Noord-Brabant. Daar kunt u alle benodigde inbouwmaterialen, accessoires en losse onderdelen vinden die u maar nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan

– zit-/slaapbanken,
– keukenmeubels,
– slaap-/hefdaken.
– luifels,
– elektrische steps.

U kunt het assortiment helemaal op uw gemak bekijken en natuurlijk geven wij u daarbij vakkundig advies. Wij luisteren goed naar uw persoonlijke voorkeuren, zodat u met de juiste elementen het ombouwen tot een goed eindresultaat brengt. Er is keuze uit materialen, kleuren, uitvoeringen en maten. Zo kiest u de juiste banken om op te zitten en te slapen, bekijkt u welk keukenmeubel het meest voor u geschikt is en ziet u de ruimte die een slaap-/hefdak biedt. U weet als kampeerder wat u nodig heeft, Termeer Campers levert het. Accessoires waar u misschien niet direct aan denkt staan ook opgesteld in onze showroom. Hiermee bedoelen we een o.a. luifel, die u aan de camperbus kunt monteren. Niet elke camperplaats heeft schaduw en met een luifel creëert u die gewoon zelf. En bent u wel fan van een camperbus, maar wilt u niet bij elk uitstapje alles in hoeven te pakken? Kies dan voor de aanschaf van een elektrische step, waarmee u snel naar de supermarkt, de stad of het dorpspleintje rijdt. Termeer Campers is exclusief dealer van de Veeley elektrische step, deze is goedgekeurd voor gebruik op de weg. Wij zijn ook exclusief importeur van exclusieve buscamper inrichtingen van Evo Design voor Nederland en België en dealer van Reimo camper accessoires.

Onze occasions

Ontdek ons aanbod

Een greep uit ons actuele aanbod aan buscampers.

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur