Termeer Campers

Meubelsets

Complete meubelsets / camperkeukens

voor o.a. Volkswagen T4-T5-T6, Renault Traffic, Opel Vivaro enz.

Bent u klaar om uw camper naar een hoger niveau te tillen? Onze complete meubelsets en camperkeukens zijn precies wat u nodig heeft! Speciaal ontworpen voor populaire modellen zoals Volkswagen T4-T5-T6, Renault Trafic, Opel Vivaro, en meer, bieden wij de perfecte oplossing voor elke camperliefhebber.

Wij begrijpen dat elke camper uniek is, daarom leveren en monteren wij meubelsets die niet alleen passen in diverse modellen, maar ook verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en stijlen. Of u nu een korte of lange wielbasis heeft, wij hebben de ideale set voor u. Onze complete meubelsets, verkrijgbaar vanaf slechts €1750,- inclusief btw, bieden comfort en functionaliteit, terwijl onze losse keukenunits, beschikbaar vanaf €200,- inclusief btw, een praktische en stijlvolle toevoeging zijn aan uw camper. Wilt u iets unieks? Wij bieden ook maatwerkoplossingen om uw droominterieur werkelijkheid te maken. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het kiezen en installeren van de perfecte inrichting voor uw camper.

Een bezoek aan onze showroom is een ervaring op zich. Hier kunt u onze uitgebreide collectie meubelsets en keukens in verschillende kleuren en uitvoeringen in het echt zien. Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden en vind de perfecte combinatie voor uw mobiele thuis. Met onze meubelsets en camperkeukens wordt elke reis een luxe ervaring. Stap in stijl en comfort op weg naar uw volgende avontuur!

Laat u inspireren

Kom langs in onze showroom!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op of bezoek eens onze showroom!