Termeer Campers

Dé hefdak campers specialist

Heeft u belangstelling voor hefdak campers? Bent u enthousiast over het kamperen met een busje en ziet u hoe handig hefdak campers zijn? Door een hefdak te monteren in het dak van uw bus of bestelauto, creëert u een mooie ruimte om in te slapen.

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Hefdak campers van Termeer Campers

Een hefdak is een eenvoudige en zeer doeltreffende oplossing om het kamperen naar een comfortabel niveau te brengen! Bij Termeer Campers weten we dat als geen ander, omdat wij al ruim 30 jaar ervaring hebben met het inbouwen van hefdak campers. Wij bouwen campers en bedrijfswagens om tot fijne onderkomens om mee op vakantie te gaan. Wij leveren diverse slaap-/hefdaken voor de meest gangbare bestelauto's, in verschillende formaten. Termeer Campers hanteert altijd de scherpste prijzen!

Waarom wij?

Scherpe prijs voor uw hefdak campers

Termeer Campers is gespecialiseerd in de bouw en verkoop van compacte buscampers. Met elke nieuwe generatie bestelauto’s doen wij er alles aan om deze te perfectioneren om het busje om te bouwen. We maken hiervoor gebruik van de nieuwste ideeën, technische innovaties en een moderne uitrusting. Naast nieuwe hefdak campers bieden wij ook mooie camper occasions aan, in diverse modellen. Door de beperkte afmetingen, lage wegenbelasting en heerlijke rijeigenschappen zijn hefdak campers de ideale vervoersmiddelen voor uw vrijetijdsbesteding. Naast slaap-/hefdaken kunt u ook voor alle benodigde inbouwmaterialen, losse onderdelen en accessoires bij ons terecht. Wij noemen u bijvoorbeeld:

– keukenmeubels,
– zit-/slaapbanken,
– luifels,
– elektrische steps.

In onze showroom bent u van harte welkom om op uw gemak ons totale aanbod te komen bekijken. Zo kunt u, met advies van onze deskundige medewerkers, helemaal de juiste keuze maken. U vindt in de showroom diverse modellen keukenmeubels en zit-/slaapbanken. Aan hefdak campers kunnen ook luifels gemonteerd worden, zodat u bij de bus heerlijk in de schaduw kunt zitten. Een handige accessoire is de Veeley elektrische step. De Veeley step is goedgekeurd voor gebruik op de weg en daarom bijzonder geschikt om snel een boodschap te doen of een uitstapje te maken naar een stad. Termeer Campers is exclusief dealer van Reimo camper accessoires en exclusief importeur van exclusieve buscamper inrichtingen van Evo Design voor Nederland en België. We benadrukken graag dat wij busjes of bedrijfsauto’s kunnen ombouwen tot hefdak campers, maar dat u dat ook zelf kunt doen. In dat geval helpen wij u graag op weg en voorzien wij u van alle benodigdheden. Ook de montage van de luifels kunnen wij voor u uitvoeren. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie!

Onze occasions

Ontdek ons aanbod

Een greep uit ons actuele aanbod aan buscampers.

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur