Termeer Campers

Dé camperbouw Brabant specialist

Zoekt u naar camperbouw Brabant? Heeft u belangstelling voor camperbouw Brabant? U bent bij Termeer Campers in Giessen, Noord-Brabant, op de juiste plek voor het ombouwen van campers en bedrijfswagens. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw en verkoop van compacte buscampers en alle benodigde inbouwmaterialen.

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Al meer dan 30 jaar de camperbouw Brabant specialist

We hebben inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring met camperbouw Brabant en we zijn er van overtuigd dat we ook u kunnen adviseren en assisteren bij de aankoop of de ombouw van uw bus of bedrijfswagen. Met elke nieuwe generatie bestelauto's zet het team van Termeer Campers alles op alles om de ombouw te perfectioneren. We maken hiervoor gebruik van de nieuwste ideeën, technische innovaties en een moderne uitrusting. U vindt in Giessen een flinke keuze aan nieuwe buscampers, maar ook uitstekende camper occasions in verschillende modellen. Graag benadrukken wij het feit dat we altijd de scherpste prijzen hanteren! Voor de meest complete camperbouw Brabant bent u bij Termeer Campers aan het goede adres.

Waarom wij?

Camperbouw Brabant nodig? Of zelf ombouwen?

Termeer Campers ontzorgt u volledig als het aankomt op camperbouw Brabant. Wat kunnen we u zoal bieden, voor zowel een nieuwe als een gebruikte bestelbus of bedrijfswagen? Denk aan een groot assortiment van de benodigde inbouwmaterialen, losse onderdelen en accessoires, zoals:

– slaap-/hefdaken,
– keukenmeubels,
– zit-/slaapbanken,
– luifels,
– elektrische steps.

Door het inbouwen van een slaap-/hefdak, creëren wij onnoemelijk veel ruimte in uw camper. Koken, slapen, eten en gewoon binnen verblijven op een regenachtige dag wordt zo een stuk aangenamer. De echte kampeerder kookt het meest van de tijd zelf en daarom hoort bij camperbouw Brabant ook het inbouwen van een mooi keukenmeubel, waarmee u goed uit de voeten kunt. Zit-/slaapbanken, daar denkt u waarschijnlijk als eerste aan. Uitstekende banken om te zitten, die ’s avonds in een handomdraai veranderen in slaapbanken. Waar u misschien niet meteen aan denkt zijn luifels en elektrische steps. Luifels zijn vrij gemakkelijk aan de camper te monteren, zodat u bij felle zon en afwezigheid van bomen, toch lekker uit de zon kunt zitten. Een elektrische step is bijzonder handig voor dat korte tripje naar de supermarkt, het museum of de markt. U kunt de camper gewoon laten staan en kunt er toch fijn op uit. Termeer Campers is exclusief dealer van de Veeley elektrische step. Deze step is goedgekeurd voor gebruik op de weg. Ook zijn wij exclusief importeur van exclusieve buscamper inrichtingen van Evo Design voor Nederland en België en dealer van Reimo camper accessoires. U bent van harte welkom om ons aanbod voor camperbouw Brabant in de showroom te komen bekijken. Er zijn verschillende opstellingen van de slaap-/hefdaken in meerdere kleuren en uitvoeringen, u ziet keukenmeubelsets en een variatie aan zit-/slaapbanken. Vanzelfsprekend geven wij u advies en luisteren we naar uw persoonlijke wensen.

Onze occasions

Ontdek ons aanbod

Een greep uit ons actuele aanbod aan buscampers.

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur