Termeer Campers

Specialist voor uw bus camper hefdak

Bent u op zoek naar een bus camper hefdak? Heeft u weleens een bus camper hefdak gezien op een camping en lijkt u dat ook wel wat? U bent bij Termeer Campers aan het goede adres om er meer over te weten te komen! Wij zijn namelijk al meer dan 30 jaar werkzaam op het gebied van de bus camper hefdak en mogen inmiddels wel stellen dat we onszelf specialist kunnen noemen in de bouw en verkoop van compacte buscampers.

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Termeer Campers verzorgt uw bus camper hefdak

Door de beperkte afmetingen, lage wegenbelasting en heerlijke rijeigenschappen is een bus camper hefdak het ideale vervoersmiddel voor al uw vakanties. Wij garanderen u de nieuwste manier van ombouwen, omdat wij er met het ombouwen van elke nieuwe generatie bestelauto's er alles aan doen om tot een perfect resultaat te brengen. We maken gebruik van nieuwe ideeën, technische innovaties en een moderne uitrusting. U vindt bij ons nieuwe campers en camper occasions in verschillende modellen. Wilt u liever zelf uw bus camper hefdak installeren? Wij hebben alle benodigde inbouwmaterialen voor u in ons assortiment. Termeer Campers levert diverse slaap-/hefdaken voor de meeste gangbare bestelauto's. Wij benadrukken graag het feit dat u bij Termeer Campers altijd de scherpste prijs ontvangt.

Waarom wij?

Scherpe prijs voor uw bus camper hefdak

Termeer Campers begrijpt als geen ander dat u graag eerst het slaap-/hefdak met eigen ogen bekijkt voor u overgaat tot aanschaf. We nodigen u dan ook graag uit in onze showroom in Giessen, Noord-Brabant, om op uw gemak een kijkje te komen nemen. U ziet er het bus camper hefdak in verschillende uitvoeringen en diverse kleuren. Daarnaast kunt u ook ons andere assortiment bekijken, met inbouwmaterialen, accessoires en losse onderdelen, zoals:

– zit-/slaapbanken,
– keukenmeubels,
– luifels,
– elektrische steps.

In onze showroom geven onze experts u graag advies over het ombouwen van een bus camper hefdak, waarbij zij ook goed luisteren naar uw persoonlijke voorkeuren. Er is veel keuze, niet alleen in slaap-/hefdaken, maar ook voor zit-/slaapbanken. U ziet in de showroom banken gemaakt van verschillende materialen en in allerlei kleuren. Ook keukenmeubels staan er opgesteld, zodat u precies de juiste kunt kiezen in uw bus camper hefdak.

Onze occasions

Ontdek ons aanbod

Een greep uit ons actuele aanbod aan buscampers.

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Luifel en step bij bus camper hefdak

Wellicht denkt u niet meteen aan een luifel of een elektrische step. Met een luifel gemonteerd aan uw camper bus creëert u in een mum van tijd een heerlijke schaduwplek, zodat u wel lekker kunt buiten zitten maar niet in de hete zon. Een elektrische step zorgt ervoor dat uw buscamper ook goed toegankelijk is en makkelijk kunt betreden. Termeer Campers is exclusief dealer van de Veeley elektrische step, die is goedgekeurd voor gebruik op de weg. Ook zijn wij exclusief importeur van exclusieve buscamper inrichtingen van Evo Design voor Nederland en België en dealer van Reimo camper accessoires.