Termeer Campers

Slaaphefdak plaatsen door Termeer Campers

Zoekt u een slaaphefdak? Bent u van plan om een busje of bedrijfsauto om te bouwen tot camper en zoekt u daarom een slaaphefdak? Een slaaphefdak inbouwen in een busje geeft meer ruimte en dat zal uw kampeergenot zeker ten goede komen.

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Van bestelauto naar camper met slaaphefdak

Wilt u uw bestelauto ombouwen tot een camper? Maak van uw bestelauto een echte buscamper met een slaaphefdak. Bij Termeer Campers in Giessen kunt u voor een zeer scherpe prijs een slaaphefdak aanschaffen. Termeer Campers heeft meer dan 30 jaar ervaring in de camperbranche. U kunt bij ons terecht voor alle onderdelen die nodig zijn voor een transformatie van een bestelauto tot buscamper. Onderdelen zoals camperkeukens, meubelsets, luifels, zit- slaapbanken en slaaphefdaken zijn onmisbaar voor een comfortabel camperavontuur. De leefruimte in een buscamper is vaak beperkt. Met een slaaphefdak creëert u meer ruimte. De stahoogte gaat omhoog en u heeft een extra slaapplaats. Kiest u ervoor om het slaaphefdak zelf te plaatsen? U kunt rekenen op onze professionele begeleiding. Wij bieden slaaphefdaken aan in verschillende kleuren en uitvoeringen. Onze universele slaaphefdaken zijn geschikt voor bijna alle bestelauto's. Wilt u dat wij de montage voor onze rekening nemen? Onze ervaren monteurs gaan graag voor u aan de slag. Termeer Campers biedt buscamper inrichtingen aan van de hoogste kwaliteit. Wij zijn de ervaren specialist in camperombouw. Wij kunnen uw bestelauto volledig ombouwen tot een comfortabele buscamper. Vermeer Campers is toonaangevend op het gebied van bouwen en verkopen van compacte buscampers en hoogwaardige inbouwmaterialen.

Waarom wij?

Slaaphefdak inbouwen tegen scherpe prijs

Wij nodigen u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier kunt u onze collectie slaaphefdaken in het echt bekijken. Laat u verrassen door ons grote assortiment camper accessoires. Wij volgen alle trends op de voet. Technologische innovaties, moderne uitrustingen en nieuwe ideeën passen wij graag toe. U ontdekt waarschijnlijk producten waarvan u het bestaan niet wist. Laat u inspireren door alle mogelijkheden. Vertel onze medewerkers uw specifieke wensen en behoeften. Zij geven u deskundig en persoonlijk advies. Ook kunt u een kijkje nemen bij ons assortiment occasions. U hoeft alleen maar in te stappen en weg te rijden.

Slaaphefdak tegen scherpe prijs

Wij bieden onze producten van hoge kwaliteit aan tegen scherpe prijzen. Onze tarieven zijn duidelijk en eerlijk. U weet precies waar u aan toe bent. Als u er met de camper op uit wilt trekken, is Termeer Campers uw partner! Wij begrijpen als geen ander dat een camper veel vrijheid geeft. U bepaalt helemaal zelf waar u naar toe rijdt en hoe lang u wegblijft. Met een buscamper van Termeer Campers reist u goedkoop en relaxed! Zet de eerste stap naar uw camperavontuur! Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Onze occasions

Ontdek ons aanbod

Een greep uit ons actuele aanbod aan buscampers.

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur