Termeer Campers

Over ons

Over Termeer Campers

Waar uw camperdromen werkelijkheid worden!

Al meer dan 30 jaar is Termeer Campers toonaangevend in het creëren van compacte buscampers die uw reislust zullen aanwakkeren. Onze passie ligt in het perfectioneren van elke bestelauto tot een droomcamper, verrijkt met nieuwe ideeën, technologische innovaties, en moderne uitrustingen.

Ervaren specialist in camperombouw
Bij Termeer Campers zetten we onze uitgebreide ervaring in de camper- en bedrijfswagenombouw in om uw reiservaring te optimaliseren. Van het opnieuw inrichten van gebruikte bussen tot het ondersteunen van uw eigen inrichtingsprojecten, wij zijn er om u te helpen uw droomcamper te realiseren.

Exclusieve dealer en importeur
Als trotse dealer van Reimo camper accessoires en exclusieve importeur van Evo Design voor Nederland en België, bieden we alleen het beste op het gebied van buscamperinrichtingen. Uw camper wordt niet alleen een middel van vervoer, maar een symbool van stijl en efficiëntie.

Breed assortiment aan occasions
Op zoek naar een prachtige camper occasion? Ons diverse aanbod biedt voor ieder wat wils, perfect voor diegenen die direct op avontuur willen gaan.

Camperbouw op maat

Maatwerk camperbouw

Heeft u een eigen bus die u wilt transformeren in een unieke buscamper? Ons team staat klaar om uw persoonlijke wensen te vervullen. Wij zorgen ervoor dat uw visie tot leven komt met een camper die volledig aan uw behoeften voldoet.

Een wereld aan accessoires
Van hefdaken en keukenmeubels tot zit-/slaapbanken, wij leveren een breed scala aan kwaliteitsaccessoires om uw camperervaring te verrijken. Elk onderdeel dat wij leveren draagt bij aan het comfort en de functionaliteit van uw reis.

Bezoek onze showroom
U bent van harte welkom in onze showroom om ons uitgebreide assortiment te ontdekken en uw wensen te bespreken. Ervaar zelf de kwaliteit en diversiteit van onze producten en diensten.

Bij Termeer Campers begrijpen we dat een camper meer is dan een voertuig – het is een levensstijl, een avontuur, een droom. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap richting uw ultieme vrijheid op de weg. Uw avontuur begint hier!