Termeer Campers

Hefdak inbouwen

Wilt u een hefdak inbouwen in uw bestelauto? Wilt u een hefdak inbouwen en zo uw busje tot camperbus omtoveren? U bent bij Termeer Campers, gevestigd in het Brabantse Giessen, aan het goede adres!

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Hefdak inbouwen door Termeer Campers

Wij zijn gespecialiseerd in de bouw en verkoop van compacte buscampers. Door de beperkte afmetingen, lage wegenbelasting en heerlijke rijeigenschappen is een buscamper de ideale auto voor uw vakantie. Door een hefdak inbouwen realiseert u een enorme ruimte, wat uw kampeerplezier enorm verhoogt. Termeer Campers heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ombouwen van campers en bedrijfswagens tot uitstekende vakantie campers. Met elke nieuwe generatie bestelauto's doen wij er alles aan om het hefdak inbouwen te perfectioneren. We maken hiervoor gebruik van technische innovaties, een moderne uitrusting en de nieuwste ideeën. Naast nieuwe buscampers hebben wij ook mooie camper occasions in diverse modellen in aanbod.

Waarom wij?

Hefdak zelf inbouwen?

Termeer Campers voorziet gebruikte bussen van een nieuwe inrichting. We nemen niet alleen uw wensen voor een hefdak inbouwen mee, maar we passen ook al uw persoonlijke wensen in. Termeer Campers levert uw busje na het hefdak inbouwen perfect op. Gaat u liever zelf aan de slag met het hefdak inbouwen? Dat is prima mogelijk en u vindt daarvoor alle benodigde inbouwmaterialen, accessoires en losse onderdelen bij ons. Ook staan wij u graag bij met advies. U vindt bij Termeer Campers

– slaap-/hefdaken,
– keukenmeubels,
– zit-/slaapbanken,
– luifels
– elektrische steps.

Hefdak inbouwen en meer

Zoals u kunt zien kunt u voor veel meer dan alleen een hefdak inbouwen bij Termeer Campers terecht. Wij bieden u een ruim assortiment slaap-/hefdaken, waarbij wij graag benadrukken dat wij altijd de scherpste prijzen hanteren! Een echte kampeerder kookt graag zelf en daarom vindt u bij ons dan ook verschillende keukenmeubels, die perfect in uw camperbus gemonteerd kunnen worden. Vanzelfsprekend wilt u goed zitten en slapen in de bus. Laat u adviseren over de verschillende mogelijkheden door onze experts. Bent u graag buiten maar wilt u niet altijd in de felle zon zitten? Dan is een luifel aan uw bus monteren een uitstekend idee. Verblijft u langer op een plek en wilt u bij korte tripjes niet telkens alles hoeven in- en wegpakken? Een elektrische step biedt een prima uitkomst! Termeer Campers is exclusief dealer van de Veeley elektrische steps. Deze steps zijn goedgekeurd voor gebruik op de weg. Ook zijn wij exclusief importeur van exclusieve buscamper inrichtingen van Evo Design voor Nederland en België en dealer van Reimo camper accessoires.

Onze occasions

Ontdek ons aanbod

Een greep uit ons actuele aanbod aan buscampers.

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur