Termeer Campers

Hét perfecte camper hefdak

Bent u op zoek naar een camper hefdak? Kent u de enorme mogelijkheden van een camper hefdak? Of weet u nog niet precies of een camper hefdak voor u de beste optie is? Termeer Campers kan u er alles over vertellen en nog beter, heeft een nieuwe of gebruikte camper hefdak voor u klaarstaan!

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Al meer dan 30 jaar de specialist voor uw camper hefdak

Heeft u een camper hefdak nodig? Ben u zelf een camper aan het bouwen of heeft u meer ruimte nodig in uw camper? Voor een camper hefdak van hoge kwaliteit bent u bij Termeer Campers in Giessen aan het juiste adres! Wij lopen al meer dan 30 jaar mee in de camperbranche. Het is onze specialiteit om bestelauto's en bedrijfswagens te transformeren in compacte buscampers. Daarnaast bieden wij inbouwmaterialen en accessoires aan. Een camper hefdak is een grote meerwaarde voor uw camper. Met een camper hefdak creëert u stahoogte en een natuurlijke ventilatie. U reist nog comfortabeler! Ook bieden wij slaap- hefdaken aan waardoor er meer slaapplaatsen zijn in de camper. Wij bieden een ruim assortiment camper hefdaken aan in verschillende uitvoeringen en kleuren. U kunt de hefdaken in het echt bekijken in onze showroom. Ons team staat klaar om u deskundig te adviseren zodat u de juiste keuze kunt maken. Wij hebben gegarandeerd het juiste camper hefdak voor u! Wilt u zelf de montage uitvoeren? Wij ondersteunen u hierbij graag. U kunt met al uw vragen bij ons terecht. Laat u de montage liever over aan een expert? Onze ervaren monteurs zorgen voor een perfecte installatie van uw camper hefdak!

Waarom wij?

Camper hefdak door Termeer Campers inbouwen of zelf doen?

Alles wat nodig is voor een comfortabele reis met de camper vindt u bij Termeer Campers! U stapt bij ons binnen in de wereld van camperinnovaties. Laat u verrassen door de slimme producten die u nog niet kende. Wij bieden onze producten van de hoogste kwaliteit aan tegen scherpe prijzen. Wij hanteren duidelijke en eerlijke tarieven. U kunt uw camper compleet inrichten met onze inbouwmaterialen zoals zit- slaapbanken, camperkeukens, luifels, slaaphefdaken en nog meer. Ook bieden wij camper occasions aan. Als u geen zin heeft in aanpassingen en ombouw van uw bestelauto dan is camper occasion ideaal. U hoeft enkel maar te motor te starten.

Termeer Campers voor meer dan alleen camper hefdak

Als u meer wilt weten over de camper hefdaken die wij aanbieden kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook kunt u altijd langskomen in onze showroom. Bij Termeer Campers vindt u kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat u er graag met de camper op uit trekt, begrijpen wij heel goed. Een reis met de camper betekent ultieme vrijheid. U reist goedkoop en relaxed waarheen en hoelang u maar wilt. Geniet nog meer van uw camper reizen met een camper hefdak van Termeer Campers!

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur