Termeer Campers

Hét perfecte camper hefdak

Heeft u een camper hefdak nodig? Bent u zelf een camper aan het bouwen of wilt u meer ruimte creëren in uw huidige camper? Voor een camper hefdak van hoge kwaliteit bent u bij Termeer Campers in Giessen aan het juiste adres! Met meer dan 30 jaar ervaring in de camperbranche zijn wij gespecialiseerd in het transformeren van bestelauto’s en bedrijfswagens tot compacte, comfortabele buscampers. Een hefdak camper biedt de perfecte combinatie van compactheid en veelzijdigheid, waardoor u kunt genieten van zowel comfortabele ritten als ruime overnachtingsmogelijkheden. Bij Termeer Campers begrijpen we de unieke voordelen van hefdak campers en zijn we gespecialiseerd in het ombouwen van voertuigen tot volledig uitgeruste hefdak campers die aan al uw wensen voldoen. Een hefdak camper van Termeer Campers biedt tal van voordelen. Ten eerste zijn deze campers compact en wendbaar, wat ze ideaal maakt voor het rijden op smalle wegen en in stedelijke gebieden. Dankzij het lagere profiel van de camper wanneer het dak is ingeklapt, ervaart u minder luchtweerstand en verbetert u de stabiliteit op de weg. Dit resulteert niet alleen in een veiligere rijervaring, maar ook in lagere brandstofkosten. Bovendien biedt het hefdak, eenmaal opgezet, extra hoofdruimte en ventilatie, wat zorgt voor een comfortabele en luchtige leefruimte.

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Al meer dan 30 jaar de specialist voor uw camper hefdak

Een van de grootste voordelen van het kopen van een hefdak camper bij Termeer Campers is de mogelijkheid tot maatwerk. Wij bieden diverse opties en accessoires om uw camper volledig naar uw smaak in te richten. Denk aan moderne keukenapparatuur, comfortabele slaapplaatsen, en slimme opbergoplossingen. Ons doel is om u een camper te bieden die niet alleen praktisch is, maar ook een echt thuis op wielen. Onze hefdak campers zijn ook ideaal voor avontuurlijke reizigers die off-road willen gaan. Dankzij het lage gewicht en de compacte afmetingen zijn deze campers gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs op de meest uitdagende wegen. U kunt dus genieten van de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt, zonder in te boeten op comfort en luxe.

Waarom wij?

Camper hefdak door Termeer Campers inbouwen of zelf doen?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een hefdak camper? Neem dan vandaag nog contact op met Termeer Campers. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte camper. Bezoek onze showroom of bekijk ons uitgebreide assortiment online. Bij Termeer Campers vindt u de ideale hefdak camper voor uw volgende avontuur. Start uw reis met ons en ervaar het ultieme kampeercomfort!

Termeer Campers voor meer dan alleen camper hefdak

Als u meer wilt weten over de camper hefdaken die wij aanbieden kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook kunt u altijd langskomen in onze showroom. Bij Termeer Campers vindt u kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat u er graag met de camper op uit trekt, begrijpen wij heel goed. Een reis met de camper betekent ultieme vrijheid. U reist goedkoop en relaxed waarheen en hoelang u maar wilt. Geniet nog meer van uw camper reizen met een camper hefdak van Termeer Campers!

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur