Termeer Campers

Dé hefdak caravan specialist

Trekt u er het liefst op uit met de caravan? Wilt u meer ruimte in uw caravan? Met een hefdak caravan gaat de stahoogte omhoog en creëert u meer ruimte in uw caravan. 

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Hefdak caravab van Termeer Campers

Voor een hefdak caravan van hoge kwaliteit bent u bij Termeer Campers in Giessen aan het juiste adres.Wij bieden een uitgebreide selectie universele hefdaken aan tegen zeer scherpe prijzen. Onze specialisatie is de bouw en verkoop van compacte buscampers. Maar u kunt ook bij ons terecht voor losse onderdelen en accessoires zoals een slaap- hefdak. Deze kunt u ook plaatsen op uw caravan. Een hefdak voor uw caravan biedt vele voordelen. U heeft veel bewegingsvrijheid, u kunt de caravan met ingeklapt dak overal stallen en u geniet van een natuurlijke ventilatie. Als u meer wilt weten over de hefdaken die wij aanbieden kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bellen of langskomen in ons showroom in Giessen. Onze deskundige medewerkers denken graag met u mee over een hefdak dat aan uw specifieke wensen en behoeften voldoet. Bij Termeer Campers vindt u betrouwbaarheid en kwaliteit. Met een hefdak zult u nog meer genieten van uw caravanvakantie!

Waarom wij?

Scherpe prijs voor uw hefdak caravan

Bent u een echte doe-het-zelver? Wij bieden de mogelijkheid om uw hefdak zelf te monteren. Ons team staat voor u klaar om u te ondersteunen bij de installatie. U kunt rekenen op deskundig en persoonlijk advies. Laat u de montage van uw hefdak liever over aan ervaren monteurs? Wij gaan graag voor u aan de slag. Met meer dan 30 jaar ervaring met de bouw van buscampers kunt u rekenen op een perfecte montage van uw hefdak. Zorg voor nog meer reisplezier met een hefdak van Termeer Campers!

Eerlijke prijzen voor uw hefdak caravan

U weet bij ons precies waar u aan toe bent. Wij hanteren duidelijke en eerlijke tarieven. Wij nodigen u uit om ons te bezoeken zodat we uw hefdak project door kunnen spreken. Kijk tegelijk eens op uw gemak rond in onze showroom. Wij hebben een uitgebreide collectie accessoires voor de caravan. Kijk op uw gemak rond in onze showroom waar u technologische innovaties en moderne uitrustingen aantreft die u zeker zullen inspireren. Kies voor een hefdak van Termeer Campers! U koopt een kwaliteitsproduct waar u jarenlang plezier van zult hebben. Wij bieden persoonlijk advies over het meest geschikte hefdak voor uw caravan. Daarnaast kunnen wij u helemaal ontzorgen bij de installatie van uw hefdak. Horen wij binnenkort van u?

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur