Termeer Campers

Dé slaaphefdak inbouwen specialist

Zoekt u een bedrijf voor een slaaphefdak inbouwen in uw bus? Bent u op zoek naar mogelijkheden voor een slaaphefdak inbouwen in een bedrijfswagen? Zoek niet verder want Termeer Campers is dé specialist in de bouw en verkoop van compacte buscampers en alle benodigde inbouwmaterialen. Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring met een slaaphefdak inbouwen.

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Ruimte maken met een slaaphefdak

Bent u op zoek naar de perfecte reisgezel voor uw avonturen? Termeer Campers, met meer dan 30 jaar ervaring in de camperbranche, is dé specialist in het bouwen en verkopen van compacte buscampers en hoogwaardige inbouwmaterialen.

Elke generatie bestelauto's transformeren wij met passie en expertise naar uw droomcamper. Met een focus op innovatie en moderne uitrusting, streven wij naar perfectie in elk detail. Of u nu kiest voor een nieuw gebouwde camper of een zorgvuldig gerenoveerde, gebruikte bus – bij Termeer Campers vindt u kwaliteit en betrouwbaarheid.

Ook bieden wij de unieke kans om zelf de inrichting van uw camper te bepalen. Of u nu een ervaren doe-het-zelver bent of voor het eerst aan de slag gaat, wij staan klaar om u te begeleiden in het realiseren van uw droom.

Waarom een buscamper van Termeer Campers? Naast het compacte formaat, geniet u van lage wegenbelasting en uitstekende rijeigenschappen, waardoor elke reis een waar genot wordt. Ideaal voor al uw vrijetijdsbestedingen!

Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u inspireren. Met Termeer Campers begint uw avontuur op de weg naar vrijheid.

Waarom wij?

Slaaphefdak inbouwen tegen scherpe prijs

Bij Termeer Campers mag u ervan uitgaan dat wij u altijd de scherpste prijzen bieden, of het nu gaat om het inbouwen door ons vakkundige team of als u alleen bij ons de benodigde inbouwmaterialen koopt. Bij ons schaft u naast het slaaphefdak ook o.a. aan:

– keukenmeubels,
– zit-/slaapbanken,
– luifels,
– elektrische steps.

Termeer Campers levert alles om uw camper perfect in te richten. Wij begrijpen dat u liever eerst alles met eigen ogen bekijkt en daarom bent u van harte welkom in onze showroom in Giessen, Noord-Brabant. In de showroom vindt u slaaphefdaken in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. Ook kunt u een kijkje nemen bij de keukenmeubels, want als echte kampeerder kookt u natuurlijk graag uw eigen potje. Termeer Campers laat het u dan wel doen op een professioneel keukenmeubel. Goede zit-/slaapbanken zijn een vereiste. U heeft bij ons ruime keuze uit materialen en kleuren. Als specialist maken we u ook graag attent op accessoires die misschien luxe en overbodig lijken, maar het kampeerleven toch zeer aangenaam maken. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan al die camperplaatsen waar geen schaduw te vinden is. Dan is het prettig om een luifel aan uw camperbus gemonteerd te hebben, zodat u toch prima buiten bij uw camper kunt zitten. Telkens alles inpakken, vastzetten en de camper rijklaar maken gaat op een gegeven moment ook vervelen. Schaf een elektrische step van Veeley aan, die geschikt is voor gebruik op de weg. Zo kunt u even boodschappen halen of heen en weer naar de stad, zonder de camper te verrijden. Termeer Campers is exclusief dealer van de Veeley elektrische step. Wij zijn ook exclusief importeur van exclusieve buscamper inrichtingen van Evo Design voor Nederland en België en dealer van Reimo camper accessoires.

Onze occasions

Ontdek ons aanbod

Een greep uit ons actuele aanbod aan buscampers.

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur