Termeer Campers

Mercedes bus camper

Heeft u interesse in een Mercedes bus camper? Zoekt u al een tijdje naar zo’n fijne compacte Mercedes bus camper om mee op vakantie te gaan? Termeer Campers weet precies wat u bedoelt én heeft het antwoord!

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Mercedes bus camper realiseren door Termeer Campers

Termeer Campers is gevestigd in het Brabantse Giessen. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw en verkoop van compacte buscampers, zoals de Mercedes bus camper, en alle benodigde inbouwmaterialen. Al meer dan 30 jaar ervaring zetten wij bij elke Mercedes bus camper in voor ombouw, net zoals bij campers en bedrijfswagens van andere merken. Door de beperkte afmetingen, lage wegenbelasting en heerlijke rijeigenschappen is een Mercedes bus camper de ideale auto voor al uw korte trips en vakanties. U bent verzekerd van de nieuwste manier van ombouwen, aangezien wij met elke nieuwe generatie bestelauto's er alles aan gedaan hebben om dat te perfectioneren door gebruik te maken van nieuwe ideeën, technische innovaties en een moderne uitrusting. Bij Termeer Campers mag u erop rekenen dat wij altijd de scherpste prijzen hanteren! Zo kunt u op een mooie en goedkope manier een Mercedes bus camper kopen of ombouwen.

Waarom wij?

Ruime keuze voor een Mercedes bus camper

Bij ons bedrijf in Giessen vindt u onze ruime keuze aan nieuwe campers en aan camper occasions in verschillende modellen. Kiest u voor een nieuwe model, dan kunt u bij wijze van spreken er meteen mee op vakantie. U kunt er ook voor kiezen om zelf de ombouw van een Mercedes bus camper uit te voeren. Ook dan kunt u bij bij ons terecht, omdat wij u dan een groot assortiment aan kunnen bieden aan de benodigde inbouwmaterialen, losse onderdelen en accessoires. Denkt u hierbij aan:

– zit-/slaapbanken,
– keukenmeubels,
– slaap-/hefdaken,
– luifels,
– elektrische steps.

Vanzelfsprekend krijgt u bij ons vakkundig advies over het ombouwen van een Mercedes bus camper, zodat u de juiste materialen aanschaft. Wij luisteren altijd nauwkeurig naar uw persoonlijke wensen. Zo kunt u een bepaalde voorkeur hebben voor zit-/slaapbanken, zoals het materiaal waarvan ze gemaakt zijn, de kleur, en de mogelijkheden van de banken. Dat geldt ook voor de keukenmeubels. Een echte kampeerder kookt vaak zelf en wil daarom misschien juist iets extra’s op dat gebied. Wilt u graag meer ruimte bereiken in uw Mercedes bus camper? Dan raden wij u zeker het inbouwen van een slaap-/hefdak aan. U creëert op een snelle manier een zee van ruimte. Een luifel monteren aan uw camperbus is een slim idee, omdat u zo heerlijk in de schaduw kunt zitten en niet in de felle zon. U denkt in eerste instantie waarschijnlijk niet aan een accessoire als een elektrische step. Een step is een ideaal en snel vervoersmiddel. Zonder dat u telkens de Mercedes bus camper helemaal rijklaar moet maken kunt u er toch lekker op uit. Termeer Campers is exclusief dealer van de Veeley elektrische step. Deze step is goedgekeurd voor gebruik op de weg. Ook zijn wij exclusief importeur van exclusieve buscamper inrichtingen van Evo Design voor Nederland en België en dealer van Reimo camper accessoires.

Mercedes bus camper bekijken

U bent van harte welkom om in Giessen te komen kijken naar de Mercedes bus camper! Ook bent u van harte welkom in onze showroom, waar alle inbouwmaterialen, onderdelen en accessoires met eigen ogen te bekijken zijn.

Onze occasions

Ontdek ons aanbod

Een greep uit ons actuele aanbod aan buscampers.

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur