Termeer Campers

Ombouw van bus naar camper

Zoekt u een mogelijkheid voor een ombouw van bus naar camper? Denkt u over het realiseren van een ombouw van bus naar camper? U bent hier op de juiste plek bij Termeer Campers! Termeer Campers is gevestigd in Giessen, Noord-Brabant, en wij zijn al meer dan 30 jaar actief op het gebied van ombouw bus naar camper. Ook bedrijfswagens bouwen wij om.

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Termeer Campers verzorgt ombouw bus naar camper

Wij zijn gespecialiseerd in de bouw en verkoop van compacte buscampers en alle benodigde inbouwmaterialen. Wij kunnen u namelijk helemaal ontzorgen en de gehele ombouw bus naar camper op ons nemen, zodat u met een kant-en-klare camper weg kunt rijden, maar het is ook mogelijk dat u zelf gaat ombouwen. Wij geven u er graag advies over. Het idee voor de ombouw van bus naar camper is slim en wordt steeds populairder. Niet alleen geeft een camper u veel vrijheid tijdens korte reisjes of langere vakanties, door de lage wegenbelasting, beperkte afmetingen en prettige rijeigenschappen is het een goedkope en relaxte manier van verplaatsen.

Waarom wij?

Scherpe prijs voor ombouw bus naar camper

Termeer Campers is er trots op altijd zeer scherpe prijzen te hanteren, voor zowel het ombouwen door ons vakkundige team of voor het leveren van de inbouwmaterialen. Weet u nog niet helemaal wat uw keuze gaat worden? Kom dan langs in onze showroom in Giessen, waar we ons aanbod tentoongesteld hebben. Wij luisteren goed naar uw persoonlijke voorkeuren en geven u eerlijk advies. U vindt in de showroom alle benodigde inbouwmaterialen, accessoires en losse onderdelen die nodig zijn voor de ombouw van bus naar camper, zoals:

– keukenmeubels,
– slaap-/hefdaken.
– zit-/slaapbanken,
– luifels,
– elektrische steps.

Wij tonen u verschillende materialen, kleuren, uitvoeringen en maten voor de keukenmeubels, slaap-/hefdaken en de zit-/slaapbanken. Iedere bus is anders en ieders idee van een camper is anders, daarom is het goed dat u zaken met elkaar kunt vergelijken. Zoekt u een wat uitgebreider keukenmeubel of juist niet, wilt u een groot slaap-/hefdak om maximale ruimte te creëren en welke zit-/slaapbank heeft uw voorkeur? U kiest en Termeer Campers levert. In de showroom vindt u ook een aantal accessoires, waar u in eerste instantie misschien niet aan denkt maar die toch ontzettend handig zijn. Zo hebben wij verschillende luifels in ons aanbod, zodat u fijn bij uw camper in de schaduw kunt zitten. Termeer Campers is exclusief dealer van de Veeley elektrische step. Deze step is goedgekeurd voor gebruik op de weg en geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld even snel naar de supermarkt te gaan of een stad te bezoeken, zonder dat u de camper geheel rijklaar moet maken. Wij zijn overigens ook exclusief importeur van de exclusieve buscamper inrichtingen van Evo Design voor Nederland en België en dealer van Reimo camper accessoires.

Onze occasions

Ontdek ons aanbod

Een greep uit ons actuele aanbod aan buscampers.

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur