Termeer Campers

Ombouw bus naar camper

Een bus ombouwen tot een camper is een spannende en uitdagende onderneming, en bij Termeer Campers kunt u rekenen op de expertise en ervaring van echte professionals.

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Ombouw bus naar camper door Termeer Campers

Termeer Campers, gevestigd in Giessen, Noord-Brabant, heeft meer dan 30 jaar ervaring in de camperbouw en -inrichting en biedt een breed scala aan diensten en producten om uw bus om te toveren tot een volledig uitgeruste camper​. Een ombouw bus naar camper met de experts van Termeer Campers garandeert een hoogwaardige en persoonlijke benadering, met oog voor detail en een focus op uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu kiest voor een volledige ombouwservice of zelf aan de slag gaat, Termeer Campers biedt de kwaliteit, expertise en ondersteuning die u nodig heeft voor uw camperproject.

Waarom wij?

Hefdak nodig voor de ombouw bus naar camper

Een van de belangrijkste elementen van de ombouw is het installeren van een hefdak. Termeer Campers biedt een breed scala aan slaap-/hefdaken die passen bij verschillende typen bestelauto’s. Deze hefdaken verhogen niet alleen de stahoogte binnenin de camper, maar bieden ook extra slaapruimte, wat essentieel is voor een comfortabel verblijf tijdens uw reizen. De hefdaken zijn gemaakt van hoogwaardig TenCate tentdoek, dat zowel duurzaam als ademend is, en beschikbaar in verschillende kleuren om aan uw stijlvoorkeuren te voldoen​. Een bezoek aan de showroom in Giessen is een uitstekende manier om inspiratie op te doen en de verschillende mogelijkheden te verkennen. U kunt hier de diverse modellen en uitvoeringen van hefdaken en andere camperbenodigdheden van dichtbij bekijken. De deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw buscamper. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat u volledig geïnformeerd bent en de beste beslissingen kunt nemen voor uw camperproject.

Ombouw bus naar camper overlaten aan experts

Een ombouw bus naar camper begint met een uitgebreide consultatie waarbij uw wensen en behoeften centraal staan. Het team van Termeer Campers neemt de tijd om te begrijpen wat u zoekt in een camper en biedt op maat gemaakte oplossingen om aan al uw eisen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een compacte camper voor weekendtrips of een volledig uitgeruste camper voor lange reizen, Termeer Campers heeft de expertise om uw visie werkelijkheid te maken​​. Het team van Termeer Campers begeleidt u door het hele ombouwproces, van de eerste consultatie tot de uiteindelijke oplevering. We bieden professioneel advies en vakmanschap bij elke stap, zodat u verzekerd bent van een perfect resultaat. Voor degenen die liever zelf aan de slag gaan, levert Termeer Campers alle benodigde inbouwmaterialen en accessoires, evenals deskundig advies om uw ombouw succesvol te laten verlopen.

Onze occasions

Ontdek ons aanbod

Een greep uit ons actuele aanbod aan buscampers.

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur