Termeer Campers

Buscamper ombouwen

Wilt u een buscamper ombouwen? Bij Termeer Campers bent u aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring in de camperbouw en -inrichting biedt Termeer Campers een uitgebreide expertise en een breed scala aan diensten en producten om uw bus om te toveren tot een volledig uitgeruste camper. Het proces begint met een grondige inventarisatie van uw wensen en behoeften. Of u nu een compacte buscamper wilt voor korte trips of een volledig uitgeruste camper voor lange reizen, Termeer Campers heeft de kennis en de middelen om uw droomcamper te  realiseren.

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Hoe gaan we te werk voor een buscamper ombouwen

Een van de belangrijkste aanpassingen voor een buscamper ombouwen is het installeren van een hefdak. Termeer Campers biedt een ruime keuze aan slaap-/hefdaken die passen bij de meeste gangbare bestelauto's, inclusief de populaire Volkswagen Transporter T5 en T6. Het hefdak vergroot niet alleen de stahoogte binnenin de camper, maar biedt ook een extra slaapruimte, wat essentieel is voor een comfortabel verblijf tijdens uw reizen. Het hefdak van Termeer Campers is vervaardigd uit hoogwaardig TenCate tentdoek, dat zowel duurzaam als ademend is, en beschikbaar in verschillende kleuren om aan uw stijlvoorkeuren te voldoen​.

Waarom wij?

Ruim aanbod in camperbenodigdheden

Naast het hefdak biedt Termeer Campers een uitgebreid assortiment aan andere camperbenodigdheden en -accessoires. Denk hierbij aan zit-/slaapbanken, keukenmeubels, luifels en zelfs elektrische steps voor extra mobiliteit op uw bestemming. Deze accessoires zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en kunnen volledig naar uw wensen worden aangepast en geïnstalleerd​​. Het team van Termeer Campers staat klaar om u te begeleiden door het hele proces van de ombouw. Vanaf de eerste consultatie tot de uiteindelijke oplevering, kunt u rekenen op professioneel advies en vakmanschap. Voor degenen die liever zelf de handen uit de mouwen steken, biedt Termeer Campers ook alle benodigde inbouwmaterialen en accessoires, evenals deskundig advies om ervoor te zorgen dat u zelf de ombouw succesvol kunt voltooien​​.

Meer weten over een buscamper ombouwen?

Een bezoek aan de showroom in Giessen is een uitstekende manier om inspiratie op te doen en de verschillende mogelijkheden te verkennen. Hier kunt u de diverse modellen en uitvoeringen van de hefdaken en andere camperbenodigdheden van dichtbij bekijken. De deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw buscamper​ ​.

Kortom, bij Termeer Campers vindt u alles wat u nodig heeft om uw bus om te bouwen tot een comfortabele en functionele camper. Of u nu kiest voor een volledig geïnstalleerde ombouw of liever zelf aan de slag gaat met de benodigde materialen en advies, Termeer Campers biedt de kwaliteit, expertise en service die u nodig heeft voor uw camperproject.

Onze occasions

Ontdek ons aanbod

Een greep uit ons actuele aanbod aan buscampers.

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur