Termeer Campers

Busje ombouwen tot camper

Bent u geïnteresseerd in een busje ombouwen tot camper? Lijkt het u leuk om erop uit te trekken met een busje en daarom wilt u een busje ombouwen tot camper? Dat dat heel goed mogelijk is, bewijst Termeer Campers al jaren.

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Busje ombouwen tot camper door Termeer Campers

Wilt u tijdens uw vakantie volledig onafhankelijk uw gang kunnen gaan? Een camper geeft dat ultieme gevoel van vrijheid. Een busje ombouwen tot camper is een uitstekend idee waar Termeer Campers uit Giessen graag uitvoering aan geeft! Termeer Campers is gespecialiseerd in de bouw en verkoop van compacte buscampers. Ook kunt u bij ons terecht voor alle benodigde inbouwmaterialen en accessoires. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met de ombouw van campers en bedrijfswagens. Termeer Campers laat uw camperdromen werkelijkheid worden! Wij kunnen elk busje ombouwen tot camper. Het is onze passie om dit tot in de perfectie te doen. Dat betekent dat uw busje een bijzonder comfortabel vervoermiddel wordt waarmee u de mooiste reisavonturen zult beleven. Wilt u zelf het busje ombouwen tot camper? Dat is zeker mogelijk. Wij adviseren u graag. Wij zijn trotse dealer van Reimo camper accessoires en exclusieve importeur van Evo Design voor Nederland en België. Wij bieden het beste van het beste aan als het gaat om de inrichting van buscampers. Als wij uw busje ombouwen tot camper kunt u rekenen op nieuwe ideeën, technologische innovaties en een moderne uitrusting.

Waarom wij?

Van gebruikt busje tot een volwaardige camper.

Termeer Campers is specialist in buscampers! Wij zetten graag onze kennis en ervaring in om van uw buscamper een paleisje op wielen te maken. U kunt ons op alle mogelijke manieren inschakelen om uw droom te realiseren. Wij kunnen u compleet ontzorgen door de hele ombouw van busje tot camper voor onze rekening te nemen. Maar wij kunnen u ook ondersteunen bij uw eigen inrichtingsproject. Alle losse onderdelen zijn bij ons verkrijgbaar. Denk hierbij aan hefdaken, keukenmeubels, luifels en zit/slaapbanken. Wij denken graag met u mee en bieden persoonlijk advies. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor prachtige camper occasions? Ons aanbod is ruim en zeer divers!

Onze occasions

Ontdek ons aanbod

Een greep uit ons actuele aanbod aan buscampers.

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Busje ombouwen tot camper in 4 stappen

Termeer Campers hanteert eerlijke en duidelijke tarieven. U weet precies waar u aan toe bent. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij nodigen u ook graag uit in onze showroom. Hier kunt u ons uitgebreide assortiment bekijken en al uw wensen bespreken. Elke reiziger is uniek. Wij zorgen ervoor dat uw buscamper aansluit op uw wensen en behoeften. Een buscamper is een goedkope en relaxte manier van reizen. Aarzel niet langer en zet de eerste stap. Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze showroom in Giessen!

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur