Termeer Campers

Buscamper bouw specialist

Bent u in het bezit van een bestelbus en wilt u deze laten ombouwen naar een camper? Neem dan contact op met Termeer Campers in Giessen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met compacte buscamper bouw.

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Termeer Campers is de buscamper bouw specialist

Wij zetten onze ervaring en deskundigheid graag in om uw bestelauto of bedrijfswagen geheel naar uw wensen om te bouwen. Als geen ander begrijpen wij waarom u kiest voor reizen met een camper. U reist waarheen u wilt en bepaalt zelf hoe lang u ergens blijft. Als u stopt met rijden, kunt u direct gaan genieten. U heeft met uw huis op wielen alles bij de hand. Termeer Campers is de ultieme specialist op het gebied van buscampers. Wij bouwen buscampers en verkopen occasion campers. Dat is perfect als u zonder poespas direct op avontuur wilt gaan. Ook kunt u bij ons terecht voor inbouwmaterialen en losse onderdelen. Wij bieden alleen maar producten aan van de allerbeste kwaliteit. Wij zijn exclusieve importeur van Evo Design voor Nederland en België en trotse dealer van Reimo camper accessoires. Wij hanteren eerlijke en duidelijke tarieven. Wij bieden onze producten aan tegen zeer scherpe prijzen.

Waarom wij?

Scherpe prijs voor uw buscamper bouw

Bent u benieuwd wat wij voor uw buscamper bouw kunnen betekenen? U kunt ons altijd bellen of langskomen in onze showroom. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij begeleiden u graag bij het realiseren van uw droom. Bent u handig en wilt u de buscamper bouw zelf uitvoeren? Ook dan zijn wij uw betrouwbare partner. Wij begeleiden u graag bij het ombouwproces met professioneel en persoonlijk advies. Kijk op uw gemak rond in onze showroom. U bepaalt zelf de inrichting van uw camper. U kiest zelf uw camperkeuken, zit-slaapbank, slaap- hefdak, luifel en meubelsets. Wij bieden een uitgebreid assortiment camperaccessoires aan.

Technische innovaties bij onze buscamper bouw

Wij volgen alle ontwikkelingen in de camperbranche op de voet. Wij hebben een passie om elke camper te voorzien van technologische innovaties en moderne uitrustingen. Wat uw wensen ook zijn, wij horen het graag en denken met u mee. Als u besluit om uw bestelbus om te bouwen naar een buscamper, kies dan voor de specialist: Termeer Campers! Onze ervaren monteurs voeren de ombouw tot in detail uit en ontzorgen u compleet. U kunt met een compacte buscamper goedkoop en relaxed reizen. De wegenbelasting is laag en met de beperkte afmetingen van de camper rijdt en parkeert u makkelijk. Uw camper avontuur begint bij Termeer Campers!

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur