Termeer Campers

Dé hefdak specialist

Bent u geïnteresseerd om een hefdak in te bouwen in uw bus? Wilt u een hefdak monteren in het dak van uw bestelauto? De keuze voor een hefdak is slim als u met een busje of bedrijfsauto wilt gaan kamperen. Met een hefdak creëert u in een mum van tijd een zee van ruimte, waardoor slapen, koken en verblijven in het busje zeer comfortabel wordt.

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Hefdak inbouwen in bus bij Termeer Campers

Gaat u regelmatig op pad met uw camper? Zoekt u een hefdak om meer ruimte te scheppen? Termeer Campers in Giessen biedt een ruim assortiment hefdaken aan in verschillende uitvoeringen en kleuren. Wij hebben gegarandeerd het hefdak dat past bij uw camper! Termeer Campers is toonaangevend in de camper branche. Wij zijn dé specialist in de ombouw van bus of bedrijfsauto naar camper. Ook verkopen wij inbouwmaterialen en losse onderdelen die reizen met de camper nog comfortabeler maken. De liefde voor reizen met de camper begrijpen wij als geen ander. U kiest zelf de route en de duur van uw verblijf. Als u stopt hoeft u niets meer te doen en enkel maar te genieten. Al meer dan 30 jaar is het onze passie om elke bestelauto te transformeren in een droomcamper. Wilt u zelf het hefdak op uw camper plaatsen of kiest u voor installatie door onze deskundige monteurs? Bij Termeer Campers is het allebei mogelijk! Als u zelf aan de gang gaat dan kunt u rekenen op onze begeleiding. U kunt met al uw vragen bij ons terecht. Wilt u gebruik maken van onze expertise? Onze ervaren monteurs zorgen voor een perfecte installatie.

Waarom wij?

Bus ombouwen met een hefdak

Geniet nog meer van uw camper avonturen met een hefdak van Termeer Campers! Met een hogere stahoogte beweegt u zich makkelijker in uw camper. Ook de natuurlijke ventilatie is heerlijk in de zomer. Een buscamper van Vermeer Campers beschikt over uitstekende rijeigenschappen. Daarnaast is de wegenbelasting ook een stuk lager. Met een buscamper rijdt u goedkoop en relaxed. Ook voor prachtige occasion campers kunt u bij ons terecht. Ideaal als u direct het avontuur tegemoet wilt rijden.

– zit-/slaapbanken,
– keukenmeubels,
– luifels,
– elektrische steps.

Comfortabele zit-/slaapbanken zijn natuurlijk een niet te missen onderdeel in uw camperbus. Bij Termeer Campers hebben we ruime keuze, net als in de collectie keukenmeubels. Een echte kampeerder kookt graag zijn eigen potje en daarom bieden wij u een groot assortiment aan keukenmeubels. Wilt u liever niet altijd in de zon zitten, maar wel dichtbij uw camper blijven? Monteer zelf of laat Termeer Campers een luifel monteren. Bent u ergens langer en wilt u korte tripjes maken vanaf uw camping of camperplaats? Denk dan eens aan een elektrische step. Wij zijn officieel dealer van de Veeley elektrische step, die is goedgekeurd voor gebruik op de weg. Termeer Campers is ook exclusief dealer van Reimo camper accessoires en exclusief importeur van exclusieve buscamper inrichtingen van Evo Design voor Nederland en België.

Verschillende modellen hefdaken

Wilt u onze producten in het echt zien? U bent welkom in onze showroom. Laat u verrassen door onze uitgebreide collectie camper accessoires. Hier ziet u onze camperkeukens, zit- slaapbanken, luifels, hefdaken etc. in het echt. Wij volgen alle ontwikkelingen in de camperbouw op de voet. U maakt bij ons kennis met moderne uitrustingen en technische innovaties die u nog niet eerder zag. Wij bieden alleen het beste van het beste aan als het gaat om buscamper inrichtingen. Wij hanteren hiervoor duidelijke en eerlijke tarieven. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij horen graag wat uw specifieke wensen en behoeften zijn. U kunt rekenen op deskundig en persoonlijk advies. Termeer Campers helpt u graag op weg om optimaal te genieten van uw camper reis.

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur