bus-camper-hefdak

Bus camper hefdak ombouwen met Termeer Campers


Bent u op zoek naar een bus camper hefdak? Heeft u weleens een bus camper hefdak gezien op een camping en lijkt u dat ook wel wat? U bent bij Termeer Campers aan het goede adres om er meer over te weten te komen! Wij zijn namelijk al meer dan 30 jaar werkzaam op het gebied van de bus camper hefdak en mogen inmiddels wel stellen dat we onszelf specialist kunnen noemen in de bouw en verkoop van compacte buscampers. Door de beperkte afmetingen, lage wegenbelasting en heerlijke rijeigenschappen is een bus camper hefdak het ideale vervoersmiddel voor al uw vakanties. Wij garanderen u de nieuwste manier van ombouwen, omdat wij er met het ombouwen van elke nieuwe generatie bestelauto's er alles aan doen om tot een perfect resultaat te brengen. We maken gebruik van nieuwe ideeën, technische innovaties en een moderne uitrusting. U vindt bij ons nieuwe campers en camper occasions in verschillende modellen. Wilt u liever zelf uw bus camper hefdak installeren? Wij hebben alle benodigde inbouwmaterialen voor u in ons assortiment. Termeer Campers levert diverse slaap-/hefdaken voor de meeste gangbare bestelauto's. Wij benadrukken graag het feit dat u bij Termeer Campers altijd de scherpste prijs ontvangt.


Bus camper hefdak in showroom


Termeer Campers begrijpt als geen ander dat u graag eerst het slaap-/hefdak met eigen ogen bekijkt voor u overgaat tot aanschaf. We nodigen u dan ook graag uit in onze showroom in Giessen, Noord-Brabant, om op uw gemak een kijkje te komen nemen. U ziet er het bus camper hefdak in verschillende uitvoeringen en diverse kleuren. Daarnaast kunt u ook ons andere assortiment bekijken, met inbouwmaterialen, accessoires en losse onderdelen, zoals:


·zit-/slaapbanken,

·keukenmeubels,

·luifels.


In onze showroom geven onze experts u graag advies over het ombouwen van een bus camper hefdak, waarbij zij ook goed luisteren naar uw persoonlijke voorkeuren. Er is veel keuze, niet alleen in slaap-/hefdaken, maar ook voor zit-/slaapbanken. U ziet in de showroom banken gemaakt van verschillende materialen en in allerlei kleuren. Ook keukenmeubels staan er opgesteld, zodat u precies de juiste kunt kiezen in uw bus camper hefdak.


Luifel en step bij bus camper hefdak


Wellicht denkt u niet meteen aan een luifel. Met een luifel gemonteerd aan uw camper bus creëert u in een mum van tijd een heerlijke schaduwplek, zodat wel lekker kunt buiten zitten maar niet in de hete zon. Een elektrische step is een ideaal middel om snel even een boodschapje te doen of om naar een stad te rijden. U hoeft niet de hele camper in orde en rijklaar te maken, die laat u gewoon staan! Termeer Campers  is exclusief importeur van exclusieve buscamper inrichtingen van Evo Design voor Nederland en België en dealer van Reimo camper accessoires.