camper-hefdak

Termeer Campers biedt perfecte camper hefdak


Bent u op zoek naar een camper hefdak? Kent u de enorme mogelijkheden van een camper hefdak? Of weet u nog niet precies of een camper hefdak voor u de beste optie is? Termeer Campers kan u er alles over vertellen en nog beter, heeft een nieuwe of gebruikte camper hefdak voor u klaarstaan! Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring met het ombouwen van campers en bedrijfswagens tot prachtige vakantie campers hefdak. Met een camper hefdak heeft u meer ruimte in uw vervoersmiddel, wat het kamperen zeker aangenamer zal maken. Termeer Campers, gevestigd in Giessen in Noord-Brabant, is gespecialiseerd in de bouw en verkoop van compacte buscampers en alle benodigde inbouwmaterialen. Met elke nieuwe generatie bestelauto's doen wij er alles aan om het hefdak inbouwen te perfectioneren. We maken hiervoor gebruik van technische innovaties, een moderne uitrusting en de allernieuwste ideeën. Niet alleen beschikken wij over een ruim aanbod nieuwe buscampers, u vindt bij ons ook mooie camper occasions in diverse modellen.


Camper hefdak door Termeer Campers inbouwen of zelf doen


Naast een camper hefdak plaatst Termeer Campers ook nieuwe inrichting in gebruikte bestelbussen of bedrijfsauto's. Daarin nemen we natuurlijk uw persoonlijke voorkeuren mee. We wijzen u er graag op dat wij altijd de scherpste prijzen hanteren! Op een goedkope manier creëren wij zo het perfecte vakantie vervoers- en verblijfsmiddel voor u. Wilt u het camper hefdak liever zelf inbouwen? Termeer Campers geeft u graag advies en biedt u een groot assortiment met de benodigde inbouwmaterialen, losse onderdelen en accessoires. Denkt u bijvoorbeeld aan:


  • slaap-/hefdaken,
  • keukenmeubels,
  • zit-/slaapbanken,
  • luifels.


Termeer Campers voor meer dan alleen camper hefdak


In onze showroom bent u van harte welkom om ons aanbod met eigen ogen te komen bekijken. In de showroom krijgt u advies en kunt u de juiste keuze maken. U vindt bij ons verschillende slaap-/hefdaken, waarbij u niet alleen de maat kunt kiezen, maar ook de kleur en de uitvoering. Om te koken in uw camperbus treft u ook een variatie aan keukenmeubels. Houdt u van de zon, maar zit u ook graag in de schaduw? Dan raden wij u aan om een luifel te monteren aan uw camper hefdak. U kunt dit zelf doen, maar Termeer Campers kan het ook voor u verzorgen. Ook zijn wij exclusief importeur van exclusieve buscamper inrichtingen van Evo Design voor Nederland en België en dealer van Reimo camper accessoires.