Termeer Campers

Camper inbouw

Reizen met een camper is een bijzonder avontuur. Wilt u dit avontuur aangaan en zoekt u een camperbouwer? Termeer Campers uit Giessen heeft meer dan 30 jaar ervaring met camper inbouw.

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Camper inbouw door Termeer Campers

Wij zijn dé specialist in het bouwen en verkopen van compacte buscampers. Ook kunt u bij ons terecht voor inbouwmaterialen van de hoogste kwaliteit. Wij hebben een passie voor camper inbouw. Wij bouwen elke bestelauto of bedrijfsauto om naar een prachtige camper. Reizen met een buscamper van Termeer Campers is puur genieten. U bepaalt zelf hoe de camper inbouw eruit komt te zien. Wij richten de camper helemaal in zoals u dat wenst. Wij kunnen u geheel ontzorgen en de gehele camper inbouw voor u uitvoeren. Bent u een echte doe-het-zelver en wilt u het liefst zelf aan de slag met de camper inbouw? Ook dat is mogelijk bij Termeer Campers. Wij denken graag met u mee en geven u persoonlijk advies. U kunt bij ons terecht voor alles wat nodig is om uw camper in te richten. Onmisbare onderdelen zijn een slaap- hefdak, een luifel, een camperkeuken, meubelset en een zit- slaapbank. Met onze accessoires wordt elke reis een luxe ervaring! Termeer Keukens staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid!

Waarom wij?

Camper zelf inbouwen?

Bent u benieuwd wat wij te bieden hebben? U bent hartelijk welkom in onze showroom in Giessen. Hier vindt u ons uitgebreide assortiment camper innovaties. U ontdekt ongetwijfeld producten die u nog niet kent. Wij volgen alle trends in de camperbranche op de voet. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij horen graag wat uw specifieke wensen zijn en geven u persoonlijk advies. Wist u dat wij ook camper occasions aanbieden? Wij hebben een gevarieerd aanbod. Als u direct in wilt stappen en wegrijden is een camper occasion ideaal. U ziet het, alles is mogelijk bij Termeer Campers.

Alles voor uw camper inbouwen en meer

Met onze duidelijke en eerlijke tarieven weet u precies waar u aan toe bent. Een buscamper is een flinke investering maar dan heeft u ook wat! In uw eigen compacte huis op wielen beslist u zelf waar u heengaat en hoe lang u ergens verblijft. Het is de ultieme vrijheid. De prettige rijeigenschappen en de lage wegenbelasting maken het plezier van een camperreis nog groter. Termeer Campers is hét adres voor camper inbouw. Zet die eerste stap naar uw camper avontuur en neem contact met ons op!

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur