Termeer Campers

Dé camperbouw specialist

Is het uw droom om er met een camper opuit te trekken die helemaal volgens uw wensen is ingericht? Termeer Campers uit Giessen maakt het mogelijk. Wij zijn dé specialist camperbouw met meer dan 30 jaar ervaring.

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Al meer dan 30 jaar de camperbouw specialist

Wij bouwen uw bus geheel volgens uw wensen om tot een prachtige camper. U bepaalt helemaal zelf de inrichting. Wij kunnen u helemaal ontzorgen zodat u met een kant-en-klare camper wegrijdt. Reizen met een camper betekent vrijheid. U beslist zelf waar u heen rijdt en hoe lang u weg blijft. Met uw huis op wielen rijdt u goedkoop en relaxed! Termeer Campers is gespecialiseerd in het ombouwen van bestelbus tot camper. Camperbouw beheersen wij tot in de perfectie. Wilt u zelf uw camper bouwen? Ook dan zijn wij de juiste partner. Wij bieden hoogwaardige inbouwmaterialen en accessoires aan zodat u zelf uw eigen bus kunt ombouwen. Tot ons assortiment behoren slaap- hefdaken, luifels, zit- slaapbanken, complete meubelsets en camperkeukens. U kunt rekenen op onze deskundige begeleiding bij uw camperproject. Ook als u direct in wilt stappen en wegrijden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment prachtige camper occasions. Of u nu kiest voor een camper occasion of voor het ombouwen van uw bus, Termeer Campers levert altijd kwaliteit.

Waarom wij?

Camperbouw nodig? Of zelf ombouwen?

U bent hartelijk welkom in onze showroom in Giessen. Wij horen graag wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Wandel op uw gemak rond en bekijk alles van dichtbij. U zult verrast zijn door onze uitgebreide collectie camper accessoires. Op het gebied van camperbouw volgen wij alle ontwikkelingen nauwkeurig. Bij ons vindt u de nieuwste trends. U maakt kennis met technologische innovaties en moderne uitrustingen. U raakt gegarandeerd geïnspireerd door alle mooie producten.

Eerlijke tarieven

Wij bieden onze diensten en producten aan tegen duidelijke en eerlijke tarieven. Wij bieden het beste van het beste aan als het gaat om inrichtingen van buscampers. Wij zijn dealer van Reimo camper accessoires en wij zijn de exclusieve importeur voor Nederland en België van Evo Design. Met een buscamper van Termeer Campers wordt uw camperdroom werkelijkheid. Door de lage wegenbelasting, de beperkte afmetingen en de comfortabele rijeigenschappen kunt u goedkoop en relaxed reizen. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt rekenen op deskundig en persoonlijk advies. Termeer Campers staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Uw camperavontuur kan beginnen!

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur