Termeer Campers

De unieke camperbouwers van Termeer

Is het uw droom om op reis te gaan met een camper? Heeft u een bestelauto of bedrijfswagen die u om wilt laten bouwen naar een camper? Termeer Campers uit Giessen is de perfecte partner voor uw camperavontuur! In de wereld van camperbouwers onderscheiden wij ons op diverse terreinen. 

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Al meer dan 30 jaar de ervaren camperbouwers

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het ombouwen van bestelauto's naar compacte buscampers. Niet alle camperbouwers bieden de mogelijkheid voor zelfbouw. Termeer Campers staat u met raad en daad terzijde als u zelf aan de slag wilt. Wij bieden alle inbouwmaterialen, losse onderdelen en accessoires aan zodat u zelf uw eigen bus kunt ombouwen. Denk hierbij aan slaap- hefdaken, camperkeukens, luifels etc. U heeft de unieke kans om zelf de inrichting van uw camper te bepalen. U kunt rekenen op deskundig advies. Wij begeleiden u graag bij uw zelfbouw camperproces. Termeer Campers is gespecialiseerd in de bouw en verkoop van compacte buscampers en alle benodigde inbouwmaterialen. Wij behoren tot de groep camperbouwers die een enorme passie hebben om elke bestelauto te transformeren in een droomcamper. Wij volgen alle trends op de voet. U vindt bij ons moderne uitrustingen en technologische innovaties. Wij bieden alleen het allerbeste aan op het gebied van buscamper inrichtingen.

Waarom wij?

Termeer Campers: dé specialist onder de camperbouwers

Termeer Campers is dé specialist in compacte buscampers. Een compacte buscamper heeft als voordeel dat u veel minder wegenbelasting hoeft te betalen. U reist goedkoop en comfortabel waarheen en hoelang u maar wilt. Als u eenmaal de vrijheid van een camper heeft ontdekt, wilt u nooit meer iets anders. Als u zoekt naar camperbouwers, kiest u natuurlijk voor Termeer Campers. Bij ons vindt u kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij hanteren duidelijke en eerlijke tarieven met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Wist u dat u bij ons terecht kunt voor goede camper occasions? Ons aanbod is zeer divers en is een uitkomst als u direct erop uit wilt trekken.

Vragen over camperbouwers?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Ook bent u hartelijk welkom in onze showroom in Giessen. Hier krijgt u een veel betere indruk van wat wij te bieden hebben. Ons deskundige team luistert graag naar uw specifieke behoeften en wensen. U kunt rekenen op persoonlijk advies op maat. Loop op uw gemak een rondje door onze showroom. U vindt er de nieuwste trends op campergebied. Zet de eerste stap richting uw camperavontuur en neem contact met ons op!

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur