hefdak

Hefdak inbouwen in bus bij Termeer Campers


Bent u geïnteresseerd om een hefdak in te bouwen in uw bus? Wilt u een hefdak monteren in het dak van uw bestelauto? De keuze voor een hefdak is slim als u met een busje of bedrijfsauto wilt gaan kamperen. Met een hefdak creëert u in een mum van tijd een zee van ruimte, waardoor slapen, koken en verblijven in het busje zeer comfortabel wordt. Bij Termeer Campers bent u aan het juiste adres om alles te weten te komen over het inbouwen van een hefdak. Termeer Campers is gespecialiseerd in de bouw en verkoop van compacte buscampers. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het perfect inbouwen van een hefdak. Het team van Termeer Campers bouwt campers en bedrijfswagens om tot fijne vervoersmiddelen om korte of langere periode heerlijk mee op stap te gaan. Wij leveren diverse modellen van het hefdak voor de meest gangbare bestelauto's. Met elke nieuwe generatie bestelauto's doet ons team er alles aan om het ombouwen van een busje naar een buscamper te perfectioneren. We maken hiervoor gebruik van de nieuwste ideeën, technische innovaties en een moderne uitrusting. Een hefdak hoeft niet duur te zijn en bovendien geven wij u de garantie dat we u scherpe prijzen bieden.


Bus met hefdak


Door de beperkte afmetingen, lage wegenbelasting en heerlijke rijeigenschappen is een camper het ideale vervoersmiddel voor uw vrijetijdsbesteding. U kunt zelf vrij gemakkelijk uw bus ombouwen tot vakantie camper met een hefdak. Ons team staat u graag terzijde met advies en dat niet alleen, bij Termeer Campers kunt u ook alle benodigdheden zoals inbouwmaterialen, losse onderdelen en accessoires verkrijgen. Naast het slaap-/hefdak vindt u bij ons


  • zit-/slaapbanken,
  • keukenmeubels,
  • luifels.


Comfortabele zit-/slaapbanken zijn natuurlijk een niet te missen onderdeel in uw camperbus. Bij Termeer Campers hebben we ruime keuze, net als in de collectie keukenmeubels. Een echte kampeerder kookt graag zijn eigen potje en daarom bieden wij u een groot assortiment aan keukenmeubels. Wilt u liever niet altijd in de zon zitten, maar wel dichtbij uw camper blijven? Monteer zelf of laat Termeer Campers een luifel monteren. Termeer Campers is ook exclusief dealer van Reimo camper accessoires en exclusief importeur van exclusieve buscamper inrichtingen van Evo Design voor Nederland en België.


Verschillende modellen hefdak


Terneer Campers is gevestigd in het Brabantse Giessen, waar wij ook een prachtige showroom hebben. U bent daar van harte welkom om de verschillende modellen van het hefdak te komen bekijken. U vindt er diverse kleuren en uitvoeringen van het hefdak en kunt dus helemaal naar uw eigen smaak en toepassing kiezen.