Termeer Campers

Dé hefdak camper specialist

Heeft u plannen om uw bus om te bouwen tot een camper? Termeer Campers uit Giessen is dé specialist op het gebied van buscampers. U kunt bij ons terecht voor alle losse onderdelen en accessoires zoals een hefdak camper, zit-slaapbank, camperkeuken etc.

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Hefdak camper van Termeer Campers

U heeft bij ons de unieke kans om zelf de inrichting van uw camper te bepalen. Met onze nieuwe ideeën, technologische innovaties en moderne uitrustingen kunt u uw bestelbus transformeren in een comfortabele camper. Wij staan klaar om u te begeleiden bij het verwezenlijken van uw camperdroom. U krijgt een unieke camper die helemaal aan uw wensen voldoet. Met een camper zult u vrijheid ervaren als nooit tevoren. U bepaalt zelf hoe lang u weg blijft en waar u naar toe gaat. U heeft uw huis op wielen altijd bij u. Uw hefdak camper is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Wij denken graag met u mee welke hefdak camper voor uw project het meest geschikt is. Wilt u zelf uw hefdak camper monteren of laat u dat liever over aan de experts van Termeer Campers? Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het ombouwen van bestelbussen en bedrijfsauto's naar campers. Ook voor u gaan wij graag aan de slag!

Waarom wij?

Bezoek onze hefdak camper showroom!

Wij nodigen u uit om een bezoekje te brengen aan onze showroom in Giessen. Hier kunt u de hefdaken van dichtbij bekijken. Ons team wil graag uw vragen beantwoorden en u deskundig adviseren. Loop op uw gemak rond en laat u verrassen door de vele producten die u daar aantreft. Wij volgen alle trends op de voet. U zult waarschijnlijk producten ontdekken die u nog niet kende. Het is onze passie om elke bestelauto te transformeren in een perfecte camper. Al onze inbouwmaterialen zijn van hoge kwaliteit. Termeer Campers is dealer van Reimo camper accessoires en is exclusief importeur van Evo Design voor Nederland en België.

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Eerlijk tarief voor uw hefdak camper

Wij hanteren duidelijke en eerlijke tarieven. Wij bieden producten van hoge kwaliteit aan tegen een scherpe prijs. Ziet u er tegenop om uw bestelauto om te (laten) bouwen? Wij bieden ook een ruim assortiment occasions aan. Dat is perfect voor reizigers die er direct op uit willen trekken. Wij begrijpen als geen ander hoe fascinerend het is om er met de camper op uit te trekken. Wij willen er dan ook alles aan doen om u te helpen om uw droom te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op!