hefdak-inbouwen

Hefdak inbouwen door Termeer Campers


Wilt u een hefdak inbouwen in uw bestelauto? Wilt u een hefdak inbouwen en zo uw busje tot camperbus omtoveren? U bent bij Termeer Campers, gevestigd in het Brabantse Giessen, aan het goede adres! Wij zijn gespecialiseerd in de bouw en verkoop van compacte buscampers. Door de beperkte afmetingen, lage wegenbelasting en heerlijke rijeigenschappen is een buscamper de ideale auto voor uw vakantie. Door een hefdak inbouwen realiseert u een enorme ruimte, wat uw kampeerplezier enorm verhoogt. Termeer Campers heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ombouwen van campers en bedrijfswagens tot uitstekende vakantie campers. Met elke nieuwe generatie bestelauto's doen wij er alles aan om het hefdak inbouwen te perfectioneren. We maken hiervoor gebruik van technische innovaties, een moderne uitrusting en de nieuwste ideeën. Naast nieuwe buscampers hebben wij ook mooie camper occasions in diverse modellen in aanbod.


Hefdak zelf inbouwen


Termeer Campers voorziet gebruikte bussen van een nieuwe inrichting. We nemen niet alleen uw wensen voor een hefdak inbouwen mee, maar we passen ook al uw persoonlijke wensen in. Termeer Campers levert uw busje na het hefdak inbouwen perfect op. Gaat u liever zelf aan de slag met het hefdak inbouwen? Dat is prima mogelijk en u vindt daarvoor alle benodigde inbouwmaterialen, accessoires en losse onderdelen bij ons. Ook staan wij u graag bij met advies. U vindt bij Termeer Campers


  • slaap-/hefdaken,
  • keukenmeubels,
  • zit-/slaapbanken,
  • luifels.


Hefdak inbouwen en meer


Zoals u kunt zien kunt u voor veel meer dan alleen een hefdak inbouwen bij Termeer Campers terecht. Wij bieden u een ruim assortiment slaap-/hefdaken, waarbij wij graag benadrukken dat wij altijd de scherpste prijzen hanteren! Een echte kampeerder kookt graag zelf en daarom vindt u bij ons dan ook verschillende keukenmeubels, die perfect in uw camperbus gemonteerd kunnen worden. Vanzelfsprekend wilt u goed zitten en slapen in de bus. Laat u adviseren over de verschillende mogelijkheden door onze experts. Bent u graag buiten maar wilt u niet altijd in de felle zon zitten? Dan is een luifel aan uw bus monteren een uitstekend idee. Ook zijn wij exclusief importeur van exclusieve buscamper inrichtingen van Evo Design voor Nederland en België en dealer van Reimo camper accessoires.