Termeer Campers

Hefdak T5 kopen

Het hefdak T5 van Termeer Campers is een populaire keuze voor eigenaren van Volkswagen Transporter T5 voertuigen die hun bus willen ombouwen tot een praktische camper. Termeer Campers, gevestigd in Giessen, Noord-Brabant, biedt meer dan 30 jaar ervaring in de camperbouw en -inrichting​. Wij bieden professionele installatie van het hefdak, waarbij ons team ervoor zorgt dat het dak perfect wordt gemonteerd en geïntegreerd. De installatie omvat geen dopjes of doorgeboorde boutjes, wat zorgt voor een strakke en professionele afwerking​. Klanten kunnen de showroom in Giessen bezoeken om verschillende modellen en kleuren van het hefdak T5 te bekijken. Termeer Campers biedt uitgebreide mogelijkheden om de bus naar eigen wens aan te passen, en ons deskundige team staat klaar om advies en hulp te bieden bij elke stap van het proces

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Kenmerken van het hefdak T5

  1. Specifiek ontwerp: Het hefdak is speciaal ontworpen voor de Volkswagen Transporter T5 en T6, geschikt voor de korte wielbasis (L1). Het dak bedekt de volledige lengte en breedte van de bus, wat zorgt voor een naadloze integratie en een strak uiterlijk​.

  2. Materialen en constructie: Het hefdak is gemaakt van stevig TenCate tentdoek, een 100% katoenen materiaal dat duurzaamheid en ademend vermogen biedt. Het doek is beschikbaar in zwart of lichtgrijs. Het hefdak heeft een rubberen spoiler achter de voorruit en is RDW-goedgekeurd voor veiligheid, vooral in verband met het verwijderen van de B-stijl​ ​.

  3. Ventilatie en verduistering: Het hefdak is uitgerust met een raam aan de voorzijde en ventilatieopeningen aan beide zijkanten, voorzien van muggengaas. Deze openingen kunnen worden dichtgeritst voor verduistering, wat ideaal is voor een goede nachtrust​ ​.

  4. Kleurmogelijkheden: Standaard wordt het hefdak geleverd in de kleur Candy white, maar er is ook een zwarte variant beschikbaar tegen een meerprijs, waardoor klanten de esthetiek van hun camper kunnen afstemmen op hun persoonlijke voorkeuren​

Waarom wij?

Meer weten over een hefdak T5?

Kom langs in onze showroom voor meer informatie over het hefdak T5. Bij Termeer Campers kunt u diverse modellen en kleuren van het hefdak T5 bekijken en vergelijken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. Ontdek hoe een hefdak uw Volkswagen Transporter T5 kan transformeren tot een comfortabele en functionele camper. Ervaar de kwaliteit en afwerking van onze producten zelf en krijg een goed beeld van de mogelijkheden voor uw voertuig. Voor een persoonlijke en uitgebreide uitleg bent u van harte welkom in onze showroom in Giessen​.

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur