Termeer Campers

Dé hefdaken campers specialist

Bent u een liefhebber van reizen met de camper? Wilt u uw bus ombouwen tot camper? Heeft u hiervoor een hefdak nodig? De beste hefdaken campers vindt u bij Termeer Campers in Giessen. 

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Hefdaken campers van Termeer Campers

Wij zijn al meer dan 30 jaar specialist in het bouwen en verkopen van compacte buscampers. Ook bieden wij hoogwaardige inbouwmaterialen aan. Alles wat u nodig heeft om uw bestelauto of bestelbus te transformeren in een buscamper vindt u bij ons. Wij bieden een uitgebreide selectie hefdaken campers aan tegen zeer scherpe prijzen. Met een hefdak creëert u ruimte en met een hefdak heeft u stahoogte. Voor vrijwel alle bestelauto's hebben wij het geschikte hefdak. Vindt u het lastig om het hefdak zelf te monteren? Ons team staat graag voor u klaar om het hefdak professioneel te monteren. Onze hefdaken zijn beschikbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. U bent van harte welkom in onze showroom om de juiste keuze te maken. Met een buscamper ligt de wereld voor u open. U kunt zelfstandig reizen, zo lang of zo kort u maar wilt. Het is een goedkope en relaxte manier om de wereld te verkennen. Termeer Campers laat uw camperdromen werkelijkheid worden!

Waarom wij?

Bezoek onze hefdaken campers showroom!

Wij bieden onze hefdaken voor campers aan tegen eerlijke prijzen. Termeer Campers biedt alleen het beste van het beste aan op het gebied van buscamper inrichtingen. Wij zijn dealer van Reimo camperaccessoires en exclusieve importeur van Evo Design voor Nederland en België. Maak van uw bestelauto de ideale reisgenoot met een slaap- hefdak van Termeer Campers! Wij leveren een gevarieerd assortiment accessoires van hoge kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor hefdaken, luifels, meubels, keukens en zit- slaapbanken. Laat u inspireren en kom langs in onze showroom! Bij ons komen al uw camperdromen tot leven!

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Ook gespecialiseerd in occasion campers

Vindt u de ombouw van busje tot camper toch te veel werk? Wij bieden ook een ruim assortiment occasions aan. U kunt er zo mee wegrijden. Wij volgen alle ontwikkelingen in de camper branche op de voet. Als u een bezoek brengt aan onze showroom zult u verrast zijn door producten waarvan u het bestaan niet wist. Wilt u een camper occasion kopen, uw bestelbus laten ombouwen of deze zelf ombouwen? Bij Termeer Campers is het allemaal mogelijk! Wij willen u graag op elke manier ondersteunen bij de transformatie van bus naar camper. Neem vandaag nog contact met ons op!