ombouw-van-bus-naar-camper

Termeer Campers verzorgt ombouw bus naar camper


Zoekt u een mogelijkheid voor een ombouw van bus naar camper? Denkt u over het realiseren van een ombouw van bus naar camper? U bent hier op de juiste plek bij Termeer Campers! Termeer Campers is gevestigd in Giessen, Noord-Brabant, en wij zijn al meer dan 30 jaar actief op het gebied van ombouw bus naar camper. Ook bedrijfswagens bouwen wij om. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw en verkoop van compacte buscampers en alle benodigde inbouwmaterialen. Wij kunnen u namelijk helemaal ontzorgen en de gehele ombouw bus naar camper op ons nemen, zodat u met een kant-en-klare camper weg kunt rijden, maar het is ook mogelijk dat u zelf gaat ombouwen. Wij geven u er graag advies over. Het idee voor de ombouw van bus naar camper is slim en wordt steeds populairder. Niet alleen geeft een camper u veel vrijheid tijdens korte reisjes of langere vakanties, door de lage wegenbelasting, beperkte afmetingen en prettige rijeigenschappen is het een goedkope en relaxte manier van verplaatsen.


Scherpe prijs voor ombouw bus naar camper


Termeer Campers is er trots op altijd zeer scherpe prijzen te hanteren, voor zowel het ombouwen door ons vakkundige team of voor het leveren van de inbouwmaterialen. Weet u nog niet helemaal wat uw keuze gaat worden? Kom dan langs in onze showroom in Giessen, waar we ons aanbod tentoongesteld hebben. Wij luisteren goed naar uw persoonlijke voorkeuren en geven u eerlijk advies. U vindt in de showroom alle benodigde inbouwmaterialen, accessoires en losse onderdelen die nodig zijn voor de ombouw van bus naar camper, zoals:


  • keukenmeubels,
  • slaap-/hefdaken.
  • zit-/slaapbanken,
  • luifels.


Wij tonen u verschillende materialen, kleuren, uitvoeringen en maten voor de keukenmeubels, slaap-/hefdaken en de zit-/slaapbanken. Iedere bus is anders en ieders idee van een camper is anders, daarom is het goed dat u zaken met elkaar kunt vergelijken. Zoekt u een wat uitgebreider keukenmeubel of juist niet, wilt u een groot slaap-/hefdak om maximale ruimte te creëren en welke zit-/slaapbank heeft uw voorkeur? U kiest en Termeer Campers levert. In de showroom vindt u ook een aantal accessoires, waar u in eerste instantie misschien niet aan denkt maar die toch ontzettend handig zijn. Zo hebben wij verschillende luifels in ons aanbod, zodat u fijn bij uw camper in de schaduw kunt zitten. Wij zijn overigens ook exclusief importeur van de exclusieve buscamper inrichtingen van Evo Design voor Nederland en België en dealer van Reimo camper accessoires.