Termeer Campers

Slaap hefdak laten plaatsen door Termeer Campers

Maak uw camper compleet met een slaap hefdak van Termeer Campers. Als u er graag met de camper op uit trekt is plaatsing van een slaap hefdak een slimme investering.

Zullen wij u even bellen?

0 +

jaar ervaring

Over Termeer Campers

Van bestelauto naar camper met slaap hefdak

Voor minder dan 2000 euro kunt u bij ons al een universeel slaap hefdak aanschaffen. Termeer Campers in Giessen is de perfecte partner voor uw camper avonturen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de camperbranche. Het is onze passie om bestelauto's of bedrijfswagens te transformeren tot de ideale camper. Met een slaap hefdak wordt de bewegingsvrijheid in uw camper groter. U kunt er gewoon in staan en u kunt genieten van een natuurlijke ventilatie. Ook heeft u er een extra slaapruimte bij. Wij bieden verschillende modellen slaap hefdaken aan in diverse kleuren en uitvoeringen. Wilt u het slaap hefdak zelf inbouwen? Dat is geen enkel probleem. U kunt rekenen op onze deskundige begeleiding. Laat u de plaatsing liever over aan Termeer Campers? Onze ervaren monteurs zorgen voor een perfecte montage van uw slaap hefdak. Termeer Campers is dé specialist in het bouwen en verkopen van compacte buscampers. Ook kunt u bij ons terecht voor hoogwaardige inbouwmaterialen en losse onderdelen. Zo bieden wij ook luifels, zit- slaapbanken, meubelsets en camperkeukens aan. Wij bieden alleen het beste van het beste aan als het gaat om inrichtingen van buscampers.

Waarom wij?

Slaap hefdak inbouwen tegen scherpe prijs

Onze slaap hefdaken van hoge kwaliteit bieden wij aan tegen zeer scherpe prijzen. De prijs- kwaliteitsverhouding is uitstekend. Wij nodigen u uit om de verschillende modellen slaap hefdaken te komen bekijken in onze showroom. Hier stapt u binnen in een wereld van camperinnovaties. Wij volgen alle ontwikkelingen in de camperbranche op de voet. U vindt bij ons moderne uitrustingen en technologische innovaties. U zult er gegarandeerd door geïnspireerd raken. Wij zijn dealer van Reimo camper accessoires en exclusieve importeur van Evo Design voor Nederland en België.

Meer weten over ons?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons altijd bellen of langskomen in Giessen. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij adviseren u deskundig en persoonlijk. Geniet nog meer van uw camper avonturen met een slaap- hefdak van Termeer Campers! U kunt gaan en staan waar u maar wilt. Als u een mooi plekje ziet hoeft u enkel maar te stoppen. U heeft in uw huis op wielen alles bij de hand. Een camper biedt ultieme vrijheid! Mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze showroom?

Reviews

Klanten aan het woord

Vertellen hoe goed wij zijn? Dat laten we liever aan onze klanten over! Hierbij een reeks van een paar mooie Google reviews die we hebben mogen ontvangen.

Monica Baas
Monica Baas

Super vakkundige man die weet waar hij het over heeft. Niet te beroerd om advies te geven, hij heeft ons super geholpen en heeft echt serieus goed kwaliteit geleverd. Wij zijn dik tevreden!

Yohanthe Pauli
Yohanthe Pauli

Ik ben zeer tevreden over deze firma. Komt zijn afspraken stipt na. Goede service en uitgebreid advies over hefdaken en camperinterieur. Keurig slaaphefdak gemonteerd op mijn Mercedes Sprinter. Goede kwaliteit hefdak, beter tentdoek dan bij andere goedkopere hefdaken elders aangeboden en perfecte pasvorm met verschillende raampjes. Net dat beetje extra service geboden door alvast een kabel te leggen voor verlichting en de eerste plank van het hefdakbed met een scharnier opklapbaar te maken, toen ik vroeg of dat mogelijk was. Ik kan deze firma zeker aanraden om je camper aan toe te vertrouwen.

Wim Stok

Heel erg fijn geholpen met de mogelijkheden naar ombouw tot camper.

Werkwijze

Van bus tot camper

Laat uw bus ombouwen tot camper in 4 eenvoudige stappen.
Wij regelen alles voor u.

Onderzoek de mogelijkheden

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Offerte maken

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Bus ombouwen

Bus ombouwen

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Genieten!

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur